Zadržite strast bez obzira na to koliko ste zauzeti!

Sjetite se kada ste seks upražnjavali iz zabave, a ne da biste napravili bebu. Kada je život haotičan, fizički odnos sa Vašim partnerom može ponekad da bude poput još jedne dosadne obaveze. Evo nekoliko savjeta kako da zadržite strast i pružite prvenstvo zadovoljstvu.

Zakazan seks

OK, znači ne postoji ništa što je seksi u rasporedima, ali ponekad je potrebno planiranje da bi došlo do seksa. Pored toga, iščekivanje može da poveća uzbuđenje i pomogne da oboje budete raspoloženi.

Ugodite sebi

Ako ste pod stresom, velike su šanse da će Vam seks biti posljednji na pameti. Nađite vremena da se opustite, bilo laganom šetnjom ili čitanjem dobre knjige. Što ste opušteniji veća je vjerovatnoća da ćete imati fizički kontakt sa partnerom.

Vježbanje

Održavanje kondicije može da Vam pomogne da imate pozitivniji stav o svom tijelu, a da i ne pominjemo da Vam daje više energije za odnos. Zapravo, istraživanje pokazuje da redovni odlasci u teretanu čak mogu da pomognu u povećanju seksualne želje.

Uzmite odmor za pravljenje bebe

Odmor bi moglo da bude ono što će Vam omogućiti da se povežete sa svojim partnerom. Vrijeme van posla i drugih obaveza će osloboditi Vaš um za razmišljanje o daleko zabavnijim stvarima.

Probajte nešto novo

Ako seks počinje da Vam bude pomalo rutinski, vrijeme je da „uzdrmate“ stvari. Sjedite i zajedno sastavite listu od tri stvari koje bi svako od Vas želio da pokuša u krevetu. To će vam pomoći da vidite jedno drugo u drugačijem svjetlu i da obnovite svoju zainteresovanost u spavaćoj sobi.

Upražnjavajte seks „bez razloga“

Pokušajte da ne postanete rob ovulacije i plodnih dana. Iako se zna da je Vaš ciklus bitna stavka, parovi koji imaju redovan seks tokom mjeseca imaju veće šanse za začeće od onih koji to rade samo u periodu plodnih dana. Usredsredite se jedno na drugo prije nego na bebe i intimni odnosi će postati mnogo više seksi i spontaniji.

 

Povezani proizvodi

FEMIBION 1
PLANIRANJE +
RANA TRUDNOĆA

Podržava potrebe žene tokom planiranja trudnoće i rane faze trudnoće kao nadopuna zdravoj ishrani.

PROČITAJTE VIŠE
FEMIBION 2
TRUDNOĆA +
DOJENJE

Podržava potrebe žene od 13 sedmice trudnoće i tokom dojenja kao nadopuna zdravoj ishrani.

PROČITAJTE VIŠE

Uvoznik i distributer:

EL PHARMA

Procter & Gamble Health