O nama

Evropa Lijek Pharma je regionalni lider u jugoistočnoj Evropi u pružanju dodatnih usluga u sektoru farmacije.

Svoju djelatnost, znanje i resurse smo prevashodno usmjerili ka inopartnerima i njihovom predstavljanju i promociji na tržištu BiH.

Veliki broj usluga koje nudimo, stranim proizvođačima omogućava da uđu na tržište regiona i dođu do krajnjeg potrošača.

U tom procesu možemo da Vas provedemo kroz cjelokupnu proceduru registracije lijeka, medicinskog sredstva, dodatka prehrani ili kozmetike, logističku podršku pri kliničkim ispitivanjima, kao i marketing rješenja za vaš proizvod i kompaniju.

Posebno smo ponosni na uslugu skladištenja lijekova i medicinskih sredstava koju nudimo našim partnerima svjesni činjenice da raspolažemo najsavremenijim konsignacionim magacinima koji mogu da se nađu u ovom dijelu Evrope.

Naša djelatnost se prostire i na druge domene farmaceutskog poslovanja, prije svega na saradnju sa veledrogerijama i na apotekarski sektor.

Garant našeg uspjeha je svakako i kompanija PHOENIX Pharmahandeln GMBH & KG, u čiji dio sistema spada i Evropa Lijek Pharma.

Značajan doprinos našem poslovanju svakako daju i visokoobrazovan, motivisan i iskusan kadar, moderno opremljeni skladišni prostori, kao i blizina najvažnijih saobraćajnica u regionu.

Organizacija poslovanja u skladu s najnovijim svjetskim trendovima i zahtjevima dobrih praksi, stalno osluškivanje zahtjeva tržišta, savremeni uslovi za rad, kao i nova tehnološka rješenja omogućavaju nam da na tržištu regiona jugoistočne Evrope budemo prepoznati po specifičnim uslugama koje nudimo.

Afirmacija naše kompanije je ujedno i afirmacija novog načina razmišljanja u poslovanju.

Dobro došli!

U KOJOJ STE VI FAZI?

planiranje
PLANIRANJE
planiranje
PLANIRANJE

Odlučili ste da ste spremni da budete mama?

PROČITAJTE VIŠE
trudnoca
TRUDNOĆA
trudnoca
TRUDNOĆA

Odlučili ste da ste spremni da budete mama?

PROČITAJTE VIŠE
materinstvo
MATERINSTVO
materinstvo
MATERINSTVO

Odlučili ste da ste spremni da budete mama?

PROČITAJTE VIŠE